Kamu Personelleri

Binlerce Aday ASDEP Personel Alım İlanının Yayımlanmasını Bekliyor

ASDEP personel alım ilanlarına yönelik yapılan son açıklamada 4 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. 

ASDEP personel alımlarına ilişkin bu açıklamalar dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılmıştı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yapmış olduğu bir konuşmasında ASDEP personel alımlarına dair açıklamalarda bulunmuş ve alım olacağı müjdesini vermişti. 

Ancak yapılan bu açıklamaların üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen alım ilanı halen yayımlanmadı. 

ASDEP PERSONEL ALIM İLANININ YAYIMLANMASI BEKLENİYOR

ASDEP personel alımlarına dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mayıs ayında konuya dair bir konuşmasında müjde vermişti. Sosyal Hizmet Programı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ASDEP personel alımlarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 bin personel alımı olacağını ilan etmişti. O dönem yapmış olduğu konuşmasında sosyal hizmetlerin önemine vurgu yapan ve bu kapsamda alımların olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadelere yer vermişti.

“Programla, hizmetlerin tüm ihtiyaç grupları için ulaşılabilir olması, sosyal hizmete ihtiyacı olan bireylerin öncelikle yaşadıkları ortamda kendilerine yeterli hale gelmesi, sosyal hizmet ve yardıma ihtiyaç duyan aileye yerinde, etkili ve yaygın bir hizmet sağlanacaktır. Şu ana kadar 3.000 ASDEP personeli istihdam edilmiştir. Önümüzdeki dönemde 4.000 personelin daha istihdam edilmesi, mevzuat altyapısının ve belli bir aşamaya gelinen bilgi işlem altyapısının tamamlanmasıyla Programın ülke çapında etkin bir şekilde uygulanması sağlanacaktır.”

İlan Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya tarafından yapılan açıklamaların üzerinden yaklaşık 6 aylık bir süreç geçmiş olmasına rağmen halen alımlara ilişkin somut bir adım gelmedi. Adaylar, Yeni Hükümet Sisteminin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’dan alım ilanının en kısa sürede yayımlanmasını istiyorlar. Binlerce aday tarafından beklenilen ASDEP personel alımlarıyla ilgili olarak yapılacak her türlü açıklamayı siz okuyucularımıza anlık olarak duyuracağız. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

“NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

Bir Yorum

  1. olurda basvurular acıklanırsa ust puan alanların atanmıs olma ıhtımalıne karsı yedek adayların yuksek tutulması lazım

  2. asdep alimi yıl gecti artik.ve biz 2017 kps ile halen bklemeklteyiz alim olsun artik sayin nakan sesimizi duyun lutfenn

  3. Issizlikk çıg gibi buyuyorr sosyolojii mezunlari hızla artıyorr duyunn sesimizi sayin bakanim bi haber bekliyoruz