Kamu Personelleri

Çalışma Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Puanları Yayımlandı

Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda atama ve yer değiştirme puanları belirtildi. 

Konu ile ilgili olarak Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

YAYIMLANAN DUYURU

2018 yılı Atama ve Yer Değiştirme dönemi başvuruları bilineceği üzere 09/04/2018 – 27/04/2018 tarihleri arasında EBYS ve ıslak imzalı olarak İl Müdürlükleri aracılığı ile alınarak Başkanlığımıza aktarılmıştır.

Başvuru yapan personelin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde belirtilen kriterler dikkate alınarak yapılan hizmet puanları yapılmış ve ekli listede ilan edilmiştir.

Mevzuatta belirtilen süreler göz önünde bulundurularak yapılacak olan yerleştirme ve atama öncesinde ekli listede puan sıralamasına yer verilen personelin durumlarını kontrol ederek varsa itirazlarını yapmak üzere en son 13/09/2018 tarihine kadar Bakanlığımız Genel Atama Şube Müdürlüğünün “derol@ailevecalisma.gov.tr” e-posta adresine belgeleri ile birlikte ivedilikle gönderilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.