Kamu Personelleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Uzman Yardımcılığı Kadrolarına Atananlara Yönelik Duyuru Yayımladı

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, AB Uzman Yardımcılığı Sınavı sonucunda atanmaya hak kazanan adayların getirmesi gereken evrakları açıkladı. Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda istenen evraklar aşağıda yer almaktadır.

ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR

Nüfus Cüzdanının onaylı örneği,
Öğrenim belgesinin onaylı örneği,
Ortaöğrenim belgesi (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),
4 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),
Erkek adaylar için; Askerlik Durumuna dair yazılı belge,
Adli sicil belgesi,
KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı,
Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.),
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için hizmet belgesi,
Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Eksiksiz doldurulup 4 nüsha halinde çoğaltılıp, her birine vesikalık fotoğraf yapıştırılıp imzalanarak tek sayfaya sığacak şekilde hazırlanması gerekmektedir.)

Ayrıca, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yayımladığı duyuruda ”Adaylar, onaylı örneği istenen belgelerin aslını ibraz ederek, fotokopisi ile başvurmaları durumunda, belgeler Başkanlığımızca onaylanacaktır. Posta yolu ile başvuracak adayların ise mutlaka belgelerin asıllarını veya onaylı örneklerini göndermeleri gerekmektedir. Postada yaşanacak gecikmelerden Bakanlığımız sorumlu değildir.” hatırlatmalarında bulundu.