Kamu Personelleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkezi Atama ile 17 Personel Alımı Yapacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Merkezi Atama ile 17 Personel Alımı Yapacak – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı KPSS 2016/1 ile 17 Personel alımı yapıyor.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ankara Merkez ve Taşra teşkilatına personel alımı yapacak.

ÇSGB 17 Personel Alımı Yapacak

KPSS 2016/1 Kadroları belli oldu, DPB tarafından paylaşılan Tercih robotu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Lisans ve Önlisans mezunu 17 Personel alımı yapacağı , Bunların arasında Mühendis, Şoför ve Muhasebeci olacağı belirtildi. Personel alımıyla ilgili tüm detayları barındıran Tercih kılavuzu ÖSYM tarafından kısa zaman içerisinde paylaşılacak.

Tercih İşlemleri Ne Zaman Yapılacak?

Tercih işlemleri 22 Haziran 2016 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Personel alımı ile ilgili tüm detayları ve çok daha fazlasını kamu haberciliğinin lideri ve tarafsız sitesi kamupersoneli.net ile takip edebilirsiniz.


Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, KPSS haberleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilme fırsatına sahipsiniz. Forum.kamupersoneli.net yoğun talep üzerine sistemini baştan aşağı yeniledi ve forum üyelikleri olabilecek en basit hale getirildi. Forum.kamupersoneli.net’i ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir, forum tartışmalarına katılabilir, forumdaki diğer üye ve forum yöneticileriyle özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Şoförleri yüksek lisans yapmış olacak işte bu yüzden kamuya hep fetoş,Çelebi doldurdunuz yazıklar olsun.