Kamu Personelleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı olarak Orhan Yegin Atandı

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Bakan değişmedi dolayısıyla mesai arkadaşları arasında da değişen kimse yok. 27 Mayıs 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında  Çalışma ve Sosyal Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Orhan Yegin’in atama kararı yer aldı.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yegin Kimdir?

Orhan Yegin 1978 Ankara doğumludur. İlk, Orta ve lise öğrenimini Ankara’da yapan Bakan Yardımcısı, 2000 Yılında Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu ve 2010 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim dalında başladığı Yüksek Lisans tahsiline halen devam ediyor. 

Siyasete AK Parti ile başlayan YEGİN, AK Parti’nin kuruluşu aşamasında Genel Merkez Gençlik Kolları yönetiminde bulundu ve Gençlik Kolları başkan yardımcılığı yaptı.

2005 yılında yapılan il Gençlik Kolu Kongresinde Ankara il Gençlik Kolu başkanlığı görevine seçildi.2006 yılında yapılan 2.olağan kongrede AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Yegin, 2009 yılında yapılan 3. olağan büyük kongrede MKYK’ya yeniden seçildi. Gıda Sektöründe ticaretle uğraştığı bilenen Bakan Yardımcısı Sn. Yegin, Evlidir ve 1 çocuk babasıdır.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden , ekonomi haberlerinden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olmak için kamu personeli android uygulamasını hemen indir.

Kamupersoneli.net – Ankara