Kamu Personelleri

Çevre Bakanlığı Personeli Yer Değiştirme Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personeli yer değiştirme kılavuzu belirtildi.

Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuzda personellerin yer değiştirme başvurularını ne zaman yapacağı da belirtildi. Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yer değiştirme kılavuzu hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

EN FAZLA 3 TERCİH YAPILACAK

Söz konusu kılavuzda01/06/2018 tarihi itibariyle bulunduğu hizmet alanında zorunlu çalışma süresini tamamlayacak personelden yer değiştirme talebinde bulunacaklar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan listede ihtiyaç duyulan unvanların bulunduğu birimlerden en fazla 3 tercih yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURULAR 9 MAR’TA BAŞLIYOR

Söz konusu kılavuzda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personellerinin yer değiştirme başvurularını nasıl yapacağı da ifade edildi. Bu kapsamda personeller başvurularını 9 Mart 2018 ile 16 Mart 2018 tarihleri arasında yapacaklardır. Bu konu hakkında yayımlanan kılavuzda “Personel tarafından teslim edilen talep formu, birim amiri tarafından 19/03/2018 – 23/03/2018 tarihleri arasında incelenerek http://ikbs.csb.gov.tr adresi üzerinden onaylanacak ve en geç Nisan ayı bitimine kadar Personel Dairesi Başkanlığına gönderilecektir.” ifadelerine yer verildi.