Kamu Personelleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bir Müjde de Polislere

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Yenikapı’da organize edilen iftar programı etkinliğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları ve AK Parti’nin seçim vaatlerine dair önemli açıklamalarda bulundu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN POLİSLERE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı etkinlik kapsamında yapmış olduğu konuşmasına emniyet teşkilatına yönelik atılan adımları hatırlattı. Emniyet personellerine yönelik sağlanan haklara değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bundan sonraki süreçlerde planlanan çalışmalara dair bilgiler verdi. 

Polislere çalışmalarının karşılığını verileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘Yeni dönemde polislerimiz emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600’e çıkarıyoruz.’ dedi. Bu düzenlemeden öğretmen, hemşire ve din görevlilerinin de faydalanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair şu ifadeleri kullandı. 

“Emniyet teşkilatımızın huzur içinde gönül rahatlığı içinde polisimizi her açıdan desteklemeye devam ediyoruz. Özellikle kırsalda lojmanlar konusunda özlük hakları eğitim, teçhizat, maaşlara kadar gibi pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Şimdide polislerimizi yıllardır hasretini çektiği düzenlemeyi hayata geçiriyoruz. Yeni dönemde polislerimiz emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600’e çıkarıyoruz. Böylece ülkemiz için fedakarca görev yapan polislerimizi verdikleri emeğin karşılığını emekliliklerinde almalarını sağlıyoruz. Yükseköğrenim mezunlarında emekli olduklarında alacağı maaşlarda yüzde 21 civarında artışa gitmiş oluyoruz. 25 hizmet yılı üzerinden hesaplandığı zaman net 533 liralık emekli ikramiyelerinde 17 bin liralık bir artış meydana geliyor. Aynı şekilde öğretmen, hemşire, din görevlileri bu artıştan faydalanacaklar. Toplamda 1 milyon 412 bin kişiyi ilgilendir bu düzenlemeden emeklilerimiz dul ve yetimleri de istifade edecek. Ülkemizin ekonomisi güçlendikçe imkanlar dahilinde size daha fazla yansıtacağız”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bırakın bu boş işleri kpss alımlarını çoğaltın bir ay kaldı merkezi alımlara. Kadro yoksa oy da yok. Gidiyorsun akp