Kamu Personelleri

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu Kimdir?

Resmi Gazete’nin 10 Ağustos 2018 tarihli sayısında  Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri yayımlandı. Yayımlanan kararnameler kapsamında İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Yusuf Karaloğlu atandı. 

Peki Yusuf Karaloğlu kimdir? Konu ile ilgili olarak tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

YUSUF KARALOĞLU KİMDİR?

Yusuf Karaloğlu 1979 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ayrıca Karaloğlu Rizelidir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Karaloğlu, 1996 yılında Şişli Lisesi’ni bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme bölümüne girmiş, 2001 yılında mezun olmuştur. 2004 yılında İçişleri Bakanlığı’nda 91. dönem Trabzon Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.

Bunun yanı sıra Yusuf Karaloğlu, 2005 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye gönderilmiş 2007 yılında kaymakamlık stajını dönem birinciliği ile bitirip asaleten Kaymakamlığa atanmıştır. Ayrıca Karaloğlu, 2007-2009 Sivas İmranlı Kaymakamlığı 2009-2011 Erzincan İliç Kaymakamlığı görevlerini de yapmıştır.

Tüm bunların yanı sıra Karaloğlu, son olarak Cumhurbaşkanlığı Strateji Strateji Başkanı olarak görev yapıyordu ve 10 Ağustos 2018 tarihi itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne atanmıştır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA