Kamu Personelleri

Danıştay Zabıt Katibi Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Danıştay Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlanmıştı. Yayımlanan ilanda Danıştay Başkanlığı zabıt katibi, şoför ve hizmetli personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Danıştay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan 60 Zabıt Katibi, 10 hizmetli ve 15 şoför alım ilanına adaylar 28 Haziran 2017 ile 4 Temmuz 2017 tarihleri arasında başvurularını yaptılar. Söz konusu başvurularda “Başvuru Formu, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma aslı veya okul ya da noter onaylı sureti” belgelerinden herhangi biri olmayan adayların başvurusu geçersiz kabul edildi.

ZABIT KATİBİ BAŞVURU SONUÇLARI BEKLENİYOR

Danıştay Başkanlığı şoför, zabıt katibi ve hizmetli personel alımı başvurularının tamamlanmasının üzerinden 2 hafta geçti. Geçtiğimiz günlerde Danıştay Başkanlığı tarafından şoför ve hizmetli alımı başvuru sonuçları açıklandı ancak zabıt katibi alımı için başvuru sonuçları açıklanmadı.

Konu ile ilgili olarak adaylar çeşitli sosyal paylaşım platformlarında seslerini duyurarak zabıt katibi personel alımı başvuru sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak hizmetli ve şoför alımı başvuru sonuçlarının açıklanması ancak zabıt katibi alımı başvuru sonucunun neden açıklanmadığına ilişkin yetkililerden bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

Danıştay Başkanlığı zabıt katibi alımı başvuru sonuçları açıklandığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

NOT: Sizlerde başvuru sonuçlarının açıklanmasına ilişkin görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER