Kamu Personelleri

EGM Bekçi Alımında Yeni Gelişme ! Bakan Soylu Açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında bekçi alımlarına ilişkin yeni bir gelişmeyi duyurdu. Bakan Soylu’nun açıklamalarına göre köylere de bekçi alımı yapılacak. 

KÖYLERE DE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara Kızılcahamam’da seçimlerden dolayı açıklamalarda bulunarak bekçilik hakkında da yeni değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamalarında köylere de bekçi alımı yapılacağını ifade etti. 

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bugüne kadar alınan bekçilerin tümü il ve ilçeler kapsamında istihdam ediliyordu. Bu konuya ilişkin başta Ankara ve İstanbul olmak üzere farklı illere çok sayıda bekçi alımı gerçekleşti. Bugünlerde ise Polis Akademisi Başkanlığı tarafından EGM 8 bin bekçi alım ilanının yayımlanması beklenmektedir.

Köylere bekçi alımı yeni bir istihdam alanı oluşturdu. Buna göre köyler için de yeni bekçi alımının yapılması beklenmektedir. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 8 bin bekçi alımı yapılacğaını ifade etmişti ancak açıklanan tarihte ilan yayımlanmadı. 

Alınacak olan 8 bin bekçinin bir kısmının köyler için verilip verilmeyeceği henüz net değil. Bu konu hakkında bir gelişme olduğunda ve bekçi alım ilanı yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bir Yorum

  1. Eskisi gibi değil her tarafta kamaralar var bekci alımı ne gerek var onun yerine POLİS alımı olsun

  2. İstediğin kadar al bekçi yaş şartını 40 çıkamadıktan sonra 1000000 kişi almanızda boş

  3. Başvurular ne Zaman bide sınava her ilden katılabiliyor muyuz sınavı kazanınca memleketimizde yapsak nolur

  4. Instramdan yorum yazalım sayın iç işleri bakanım lütfen askerlik şartı kaldırılsın. Cimere yazdim

  5. İlkokul mezunları alın diploma ile bu ülke korumuyor yurek işi

  6. Sayın bakanim köylere bekçi alimi yapiyorsaniz ilkokul mezunu vatandaşlarımıza hak verirsiniz yaş şartı 40 olsun binlerce ilk okul genç lerimiz işsiz

  7. Yazıklar olsun lise nedir ya özel sektör kamu devlet herkes tutturdu
    Lise mezunu diye ilkokul ve ortaokul Mezunlar ne yapsın hırsızlık mi yapsın ne yapsın ?

  8. Neden 30 yaş… 33/35 yaşında evli bekar insanlar var… Yaş sınırını da açın