Kamu Personelleri

EKPSS 2018/1 İle ÇSGB'ye Atananlardan İstenilen Belgeler Yayımlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda EKPSS 2018/1 2 bin 500 engelli memur ataması kapsamında ÇSGB’ye atananlardan istenilen belgelerin belli olduğu ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Konu ile ilgili olarak Çalışma Bakanlığından yayımlanan duyuruda Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca yapılan EKPSS 2018/1 yerleştirmeleri sonuçlarına göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kadrolarına atanmaya hak kazananların atamalarının yapılabilmesi için istenilen belgeler ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formlarının yayımlandığı ifade edildi. İstenilen belgeler ise şöyle:

HANGİ TARİHLER ARASINDA TESLİM EDİLECEK?

EKPSS 2018/1 kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ataması yapılanların aşağıda kamupersoneli.net olarak belirttiğimiz belgeleri 9 Nisan 2018 ile 20 Nisan 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içinde ÇSGB Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Atama şubesi adresi ise “17. Cadde No:13 B Blok K:1 Emek/Çankaya/06520 ANKARA” olarak belirtilmiştir.

İSTENİLEN BELGELER:

1) Kimlik fotokopisi,

2) Fotoğraflı özgeçmiş.

3) Öğrenim belgesinin aslı veya onaylı örneği,

4) Ortaöğrenim belgesi (Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanlar için),

5) 4 adet vesikalık fotoğraf (Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerine göre çekilmiş, erkek adaylar için ceket ve kravatlı),

6) Erkek adaylar için; Askerlik Durum Belgesi,

7) Adli sicil belgesi (e-devlet),

8) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış sağlık kurulu raporu,

9) Mal bildirim formu (Form önlü arkalı tek sayfa olacak şekilde kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.),

10) Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için hizmet belgesi,

11) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Eksiksiz doldurulup 4 nüsha halinde çoğaltılıp, her biri için kimlik fotokopisi ve her birine vesikalık fotoğraf yapıştırılıp imzalanarak tek sayfaya sığacak şekilde hazırlanması gerekmektedir.)

12) EKPSS Yerleştirme Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı.

NOT: Adaylar,  onaylı  örneği  istenen  belgelerin  aslını  ibraz ederek, fotokopisi    ile başvurmaları durumunda, belgeler Başkanlığımızca onaylanacaktır. Posta yolu ile başvuracak adayların ise mutlaka belgelerin asıllarını veya onaylı örneklerini göndermeleri gerekmektedir. Postada yaşanacak gecikmelerden Bakanlığımız sorumlu değildir.