Kamu Personelleri

Emniyet Genel Müdürlüğü Taşeron İşçilerin Sınav Yeri ve Tarihleri Açıkladı

Hatırlanacağı üzere taşeron işçilerin kadroya geçişlerine ilişkin düzenleme 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’de yayımlanmış ve kadroya geçiş süreci 2018 yılının ilk günlerinde başlamıştı. 

Taşeron işçilerin kadroya geçişleri kapsamında çalıştıkları kurumlara 2-12 Ocak tarihleri arasında kadro başvurusunda bulunan işçilerin başvuru sonuçları ise açıklanmıştı. 

Bu kapsamda bünyesine kadro başvurusunda bulunan EGM taşeron kadro başvuru sonuçlarını açıkladığını duyurmuştu. 

EGM TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SINAVI YERLERİNİ VE TARİHLERİNİ AÇIKLADI

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden konuya ilişkin bir duyuru daha yayımlayarak bünyesine kadro başvurusu kabul edilen adayların sınav süreçlerine ilişkin bilgileri paylaştı. 

EGM tarafından, ”696 Sayılı KHK Kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilatı Alt İşveren İşçilerinin Sürekli İşçi Kadrosuna Geçişine İlişkin Sözlü Sınav Yeri Ve Tarihine İlişkin Duyuru” başlığıyla yayımlanan duyuru kapsamında işçiler sınav yerlerini ve sınava ne zaman gireceklerini öğrenebilecekler. 

Sınav yeri ve zamanına ilişkin bilgilere ulaşmak isteyen adaylar EGM Sınav Sonuç açıklama sayfasına T.C. numaraları ile birlikte ad-soyad bilgilerini girerek kendilerine ait bilgileri görüntüleyebilecekler.