Kamu Personelleri

En az lise, önlisans ve lisans mezunu 956 memur alımı ve KPSS şartlı-şartsız kamu personeli alımı başvuruları devam ediyor!

Türkiye kamu kurum ve kuruluşlarına ait, şu anda başvuruları devam eden yaklaşık 20 adet memur ve kamupersoneli alımına ilişkin ilan bulunmaktadır. Bu ilanlar arasında, akademik personel alımı yapan üniversitelerinalım ilanları, en lise mezunu memur alımı yapan kamu kurumların güncel ilanları ve KPSS şartsız ve KPSSşartlı olarak personel alımı yapan kurum ilanları bulunmaktadır.

Aşağıda, 2019 Haziran ayı içerisinde ilana çıkmış, kamu kurum ve kuruluşların memur alım ilanları bulunmaktadır.

Üniversitelerin akademik personel alımlarına ilişkin yayınlanan ilan başvuru şartları genellikle aynı prosedürler içermektedir. Lakin diğer kamu kurumların memur alımı ve sözleşmeli personel alımına ilişkin yayınlanan başvuru şartları her bir kurum ilanına göre değişmektedir. KPSS 50 puan şartı isteyende var en az KPSS 70 puan şartı isteyen de var.

Akademik Personel Alımı Yapan Üniversiteler;

Yalova Üniversitesi 21, Akdeniz Üniversitesi 18, Sakarya Üniversitesi 21, Çukurova Üniversitesi 33, Bartın Üniversitesi 13, Balıkesir Üniversitesi 19, Gaziantep Üniversitesi 71, Süleyman Demirel Üniversitesi’ne 3, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne 67 akademik personel alımı yapılmaktadır. İlanları görüntülemek için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

Sağlık Personeli Alan Kamu Kurumları;

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne KPSS şartlı n az lise mezunu (Sağlık Meslek Lisesi) 3 hemşire ve en az önlisans mezunu 15 sağlık teknikeri olmak üzere toplamda 18 sağlık personeli alımı yapılacaktır.

İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Lise Mezunu (sağlık meslek lisesi) 40 sözleşmeli hemşire personel alımı yapılacaktır.

Kamu Kurumları memur Alım İlanları;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 182 Personel Alımı, TÜBİTAK 12 lisans mezunu personel alımı, Sosyal Güvenlik Kurumu en az ön lisans mezunu 400 memur alımı, Tarım ve Kredi Bölge Müdürlüğü’ne Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

Engelli ve Eski Hükümlü Alımı Yapan Kamu Kurum İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere engelli kadrosuna 2, eski hükümlü kadrosuna da 1 daimi işçi alımı yapılacak.

Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşların Memur Alımı İle İlgili Yayınlanan Alım İlanlarını Görüntülemek İçin Lütfen BURAYI TIKLAYINIZ

İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarını görüntülem için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar

  2. Eski ilanları yeni alım varmış gibi duyurmaktan ne zaman vazgeceksiniz,sizi takibi bırakıyorum canınız cehenneme

  3. alımlar o kadar kriterli ve az ki, memurluk hayaliyle yaşlanıyoruz maalesef, meslek seçimi bile yeterli ve etkili değil, İİBFliler can çekişiyor, alt öğrenim ve FETÖ 2010 mağdurları öyle çok ki, insanın milletvekili falan olası geliyor, bu ne kıtlıktır arkadaşlar