Kamu Personelleri

Enerji Bakanlığı Taşeron İşçilerin Kadro Sınav Tarihlerini Açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile taşeron işçilerin kadro sınav tarihlerinin belli olduğunu duyurdu.

ENERJİ BAKANLIĞI TAŞERON İŞÇİLERİN KADRO SINAV TARİHLERİNİ AÇIKLADI

Enerji Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde; bünyesinde kadro başvurusunda bulunan ve yapılan değerlendirmeler sonucu başvuru sonuçları olumlu adayların katılacakları kadro sınav tarihlerinin belli olduğu duyuruldu.

Yayımlanan duyuruda ayrıca işçilerin kadro sınavına katılacakları yer bilgisine ilişkinde detaylar paylaştı. 

kadro sınavına girecek işçilerin sınavın ardından yapabilecekleri itirazlara ilişkinde bilgiler verilirken itiraz sürecine dair açıklamalarda bulunuldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın we sayfası üzerinden yayımlanan duyuru metnini siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz.

BAKANLIĞIMIZ BÜNYESİNDE PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA DAYALI HİZMET ALIMI SÖZLEŞMELERİ KAPSAMINDA ÇALIŞTIRILMAKTA OLANLARIN SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİŞ SINAVI

Sınav Tarihleri : 09, 12, 13 Mart 2018

Sınav Yeri : ETKB Merkez Binası 1. Kat A Blok Personel Dairesi Başkanlığı

Sınav Usulü: Sözlü olarak iki oturumda yapılacak olan sınavın ilk oturumları, her bir gün için  09:30’da; ikinci oturumları 09 Mart 2018 Cuma günü 14:30’da, 12 Mart 2018 Pazartesi ve 13 Mart 2018 Salı günleri ise 14:00’te başlayacaktır.

Bakanlığımız Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan adaylar sözlü sınava, ekli listelerde gösterilen gün ve oturumlarda, listelerdeki sıra numarasına göre T.C. kimlik numarasını ihtiva eden belge ibraz etmek suretiyle alınacaklardır.

Sınav Sonuçlarının İlanı ve İtiraz: Sınavda başarılı ve başarısız olanlar Bakanlığımız internet adresinde ilan edilecektir. İlan tebligat yerine geçecek olup ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Sınavda başarılı olamayanlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 4 iş günü içerisinde gerekçesini de belirtmek suretiyle, yazılı olarak Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığına itirazda bulunabilir. Sınav Kuruluna intikal ettirilecek itirazlar, Sınav Kurulunca 5 işgünü içerisinde değerlendirilerek karara bağlanacak olup sonuç ilgilisine yazılı olarak tebliğ edilecektir.
İlanen duyurulur.

Bakanlığımız Tespit Komisyonunca başvurusu kabul edilerek sınava girmeye hak kazandıkları tespit edilen adayların, sınava girecekleri gün ve saate ilişkin bilgiler:

Enerji Bakanlığı petaşeron işçi sınav duyurusuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA