Kamu Personelleri

ETB Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi Yayımlandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yeni bir duyuru yayımlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Sözleşmeli Bilişim Personeli Sınavına Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi Yayımlanırken adayların duyuruda belirtilen tarihler arasında istenilen adreste hazır bulunmaları gerektiği belirtildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ise;

“Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav takvimi aşağıda yayınlanmıştır.

Adayların başvuru değerlendirmeleri, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı İlanı” doğrultusunda yapılmıştır. 

Sınav; aşağıda belirtilen adreste 02 Mayıs 2018 Çarşamba – 04 Mayıs 2018  Cuma tarihleri arasında; mesleki bilgiler ve başvurulan pozisyonun uzmanlık alanı konularına uygun olarak yapılacaktır. Adayların, sınava girmek üzere; “Sınav Girmeye Hak Kazanan Aday Listesi”nde belirtilen tarih ve saatte aşağıda bildirilen adreste hazır bulunmaları gerekmektedir. 

Adayların sınava gelirken yanlarında Nüfus Cüzdanı veya Pasaport getirmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Sınav Yeri:
T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
Merkez Binası E. Blok 2. No’lu Toplantı Salonu
Türk Ocağı Caddesi No:2 
06100 Çankaya/ANKARA/TÜRKİYE