Kamu Personelleri

Faruk Çelik'ten GTHB'ye Son Dakika Personel Alımı Açıklaması

Bakan Faruk Çelik de katıldığı bir TV programında 2.500 personel alımı için talepte bulunduklarını dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından adaylar da uzun zamandır personel alım ilanı bekliyordu.

Biz de kamupersoneli.net olarak daha önce yaptığımız ‘Tarım Bakanlığı (GTHB) 2500 Memur Personel Alım İlanı Bekleniyor’ başlıklı haberimizde personel alımı için ilana çıkılmasının beklendiğini dile getirmiştik.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 22 Mayıs 2017 tarihinde sosyal medya hesabından personel alımlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Bakan Çelik açıklamasında: “Personel alımı hususunda Maliye Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde belirli bir aşamaya vardığımızın müjdesini vermek istiyorum.

Bakanlık olarak inşallah bir hafta içinde belirli bir oranda personel alımı için süreci başlatmış olacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Bakan Çelik’in açıklamasının tamamı şöyle:

Bir Yorum

  1. Sayın bakanım size yalvarırım yaş sınırı olmasın. Yıllardır bekliyoruz bari buna takılmayın.herşey hayallerde kalmasın. 2 yillik tarim makinalari bölümü mezunuyum.tigem çocuğuyum. Kendim ve herkes için hayırlısı olsun.

  2. Getçek olduğuna inanılamayacak kadar uzun zaman aldı bunu duymak

  3. Umarım yaş sınırı olmaz.gida teknolojisi bölümünden 200 yakın alım bekliyoruz.

  4. Belli bir orandan kasıt nedir? 2500 tamamı degil mi? Laboratuvar Teknolojisi Laborant Ünvanlarında 150-200 arası alim bekliyoruz.. 2011 Mezunları artik Atanmalı Sayın Bakanım Lütfen Allah razı olsun…

  5. orman mühendislerine de böyle müjde gelecek mi acaba??

  6. orman ve su işleri bakanlığından da sözleşmeli alım bekliyoruz artık en az 500 orman mühendisi alınsın 2017 yılında

  7. niye orman ve su işleri bakanımız hiç bir açıklama yapmıyor tek alım yapmayan bakanlık bizim bakanlığımız olacak orman mühendisi alınmaycak mı yine ..?!?

  8. orman mühendislerinin de haberini yapsanız ne zaman olacak bize de böyle alımlar acaba!?!

  9. orman ve su işleri bakanımız sn prof. dr. veysel eroğlu'na sesleniyoruz orman mühendisleri de alım istiyor ne zaman olacak alımlar..???

  10. orman mühendisleri niye yok sayılıyor anlamıyorum bizlerde 4 sene okuduk üniversite bitirdik aylarca kpss çalıştık puan aldık niye aşım yapılmıyor yılardır niye…!?!

  11. sayın bakanım alımlar gıda mühendisi olsun yıllardır mağdur olduk gıda mühendislerinin işini veterinerlerle ziraat mühendislerine yaptırıyorlar gıda ve yem şube müd. kaç gıda mühendisi var ilçelerde hiç gıda mühendisi yok