Kamu Personelleri

Faruk Çelik 'ten Yeni 400 Civarı Personel için KHK Sinyali

MİLLETİMİZ YENİ HARİTA ÇİZENLERE DUR DEDİ

Faruk Çelik 15 Temmuz Darbe Girişimi ile alakalı olarak: “Aslında 15 Temmuz gecesi Türkiye bir ileri karakol görevi görsün diye bu darbe girişiminde bulundular.Yani bu millete karakolluk görevi yaptıracaklardı. Eğer başarılı olsalardı. Böyle bir senaryoyu yazmışlardı. Uydu bir devlet, yönetim olacaktı burada. Ve çizilmesi istenen ortadoğudaki haritalarla ilgili bu haritayı böyle düzenledik diyeceklerdi Türkiye emredersiniz diyecektir. Böyle bir ileri karakol arzusu, emperyalist emeller uğruna buraya yerleştirilmek istendi milletimiz buna dur dedi. 

BAKANLIKTAKİ FETÖ TEMİZLİĞİ

“Şimdi kurunun yanında yaş meselesi olabilir, gönül ister ki bunların hiç biri olmasın. Olumsuzluğa bulaşmamış yanlış işlere bulaşmamış insanlar çok titiz bir çalışmayla ayıklansın o gayret içerisindeyiz. Tüm bakanlıklar o hassasiyetle çalışıyoruz. Ama burada yaş kuru meselesi olmayacağı anlamına gelmez. Onun için temel olarak şunu söylüyorum, devletine , milletin ihanet içinde olanların bakanlık içerisinde olamayacağını söyledik. ” dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında KHK ile 733 kişinin Bakanlıktan ihraç edildiğini belirterek, “458 kişi de şu anda açığa alınmış bulunmakta. İnceleme devam ediyor.” dedi.  Faruk Çelik Yeni KHK’lar ile temizliklerin süreceği sinyalini verdi.

Kamupersoneli.net – Ankara