Kamu Personelleri

Gaziantep 320 Bekçi Alımı İçin 780 Kişi Yazılı Sınava Katılmaya Hak Kazandı

Gaziantep ilinin Şahinbey, Şehitkamil ve Nizip ilçeleri için bekçi alımı gerçekleştiriliyor. Bekçi alımlarına ilişkin sözlü sınavlar tamamlandı ve sonuçları açıklandı. Bunun ardından bekçi alımları için 23 Aralık 2017 tarihinde yazılı sınav gerçekleştirilecek. Yazılı sınavların ardından bekçilerin görev yerleri belli olacak.

Gaziantep bekçi alımı için başvurular alındı başvuru sonuçları açıklandı ve adaylar sözlü sınavlarına katıldılar. Sözlü sınava katılan adayların sınav sonuçları da açıklandı. Buna göre 23 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan sınavın ardından kazanan adayların görev yerlei belli olacak.

320 KİŞİLİK ALIM İÇİN MÜLAKATI 780 KİŞİ KAZANDI

Gaziantep ilinin Şahinbey,Şehitkamil ve Nizip ilçeleri için çarşı ve mahalle bekçisi alımı gerçekleştiriliyor. Gaziantep’te bekçi alımlarına ilişkin mülakat gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada yazılı sınava giremeye hak kazanan adayların sınav giriş belgelerini başvuru yaptıkları İlçe Emniyet Müdürlüğünden 20 Aralık 2017 ile 22 Aralık 2017 tarihleri arasında şahsen alacakları belirtildi. Söz konusu mülakatı ise kazanarak yazılı sınava girmeye hak kazananların sayısı 780 oldu.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Gaziantep Valiliğinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “Yazılı Sınava girmeye hak kazanan adaylar “Yazılı Sınava Giriş Belgelerini” başvuru yaptıkları İlçe Emniyet Müdürlüğünden 20.12.2017-22.12.2017 tarihleri arasında bizzat kendileri alacaktır. Sınav Giriş Belgesini getirmeyen adaylar yazılı sınava alınmayacaktır. Sınava özürlü veya özürsüz olarak saatinde girmemiş olanlar o sınava girme hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Bu nedenle adayların sınavdan en az 15 dakika önce sınav salonunda yerlerini alacak şekilde hazır olması gerekmektedir. Yazılı Sınavda başarılı olan adaylar için “Asil Aday” ve “Yedek Aday” listeleri daha sonra duyurulacaktır” ifadelerine yer verildi.