Kamu Personelleri

Gelir İdaresi Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürlüğü Sınavına Girecek Adaylar ile Sınav Yerleri Açıklandı

Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Dairesi Müdürlüğü sınavına girecek adaylar ile sınav yerleri açıklandı.

Sınav 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacaktır. Adayların en geç saat 09:30’da sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar, “Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezi (OECD Ankara Çok Taraflı Vergi Merkezi) 25 Mart Mahallesi İstiklal Caddesi No:7 Yenimahalle/ANKARA” adresinde sınava gireceklerdir

 Adayların çanta ve benzeri eşyalar, cep telefonu, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi, cep bilgisayarı, hesap makinesi ve benzeri cihazlar ile saat fonksiyonu dışında fonksiyonu bulunan saatlerle sınava girmeleri kesinlikle yasaktır. Bu eşya, araç ve cihazları yanında bulunduranların durumları tutanakla tespit edilerek bu adayların sınavı geçersiz sayılacaktır.

Adaylar için ayrıca sınav giriş belgesi düzenlenmediğinden, adayların sınavda kimlik tespitini sağlamak için T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan; Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı, sürücü belgesi, kurum kimliği veya kullanım süresi dolmamış pasaport belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bunlardan en az birinin olmaması durumunda aday sınava alınmayacaktır.