Kamu Personelleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı 3 Bin Memur Alımı Yapacak ! Talepleriniz Neler?

Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza daha önceden yapmış olduğumuz haberlerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığının 2018 yılında personel alımı yapacağını duyurmuştuk. Söz konusu haberimizde ise Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımlarına ilişkin adayların taleplerini almıştık. Konu ile ilgili olarak haberimizin detayları için TIKLAYIN.

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan bir müjde geldi. Bakan Osman Aşkın Bak Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımlarına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

BAKAN ABK’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarını kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamalarında “BESYO mezunlarımızın atama talepleriyle ilgili gerekli çalışmamızı tamamladık. 2018 yılı içerisinde 3 bin BESYO mezunu kardeşimizin atamasını gerçekleştireceğiz. Detayları en kısa sürede sizlerle paylaşacağız. Türk sporuna ve gençlerimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın açıklamalarının ardından söz konusu memur alım ilanı beklenmeye başlandı. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde ilanın bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Ancak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamalarında memur alımlarının ne zaman yapılacağı hakkında net bir bilgi vermedi. 

MERKEZİ ATAMA İLE ALIM YAPILABİLİR

Memur alımı hakkında merkezi atama yoluyla personel alımı da ihtimaller arasında yer alıyor. Bilindiği gibi KPSS 2018/1 merkezi atama Haziran ayında yapılacak. Spor Bakanlığı memur alımı merkezi atama ile yapılabilir. Konu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapıldığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Memur alımı hakkında görüş ve taleplerinizi belirtebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Sadece belli bölüm mezunları alınmasın, öğretmenlik mezunları da alınsın.

  2. Psikolojik Danışmanlık ve rehberlik mezunu da alsa çok güzel olurdu ☺

  3. Neden sosyoloji ve psikoloji bölümlerine yer veriliyor da bu bölümlerde aynı içeriğe sahip sosyal hizmet bölümüne yer verilmiyor aramalarda? Aile bakanligi alım yaparken bu üç bölümü eşit tutuyor. Diğer bakanliklar dan da aynı eşitliği bekliyoruz. Sosyal hizmet bölümüne de yer versinler?

  4. sayin bakanimizdan bir istirhamimiz alocak o da adil bir alim için mülakata hayir ,güvenlik soruşturmasina evet

  5. 3179 kodlu önlisans büro yönetimi ve sekreterlik bölümüne de kadro ayrılsın lütfen

  6. Onlisans Bilgisayar programcilarina kadro acilsin her donem alim oluyordu 3 yildir durdurulmuş yığılma artmış vaziyette…

  7. Umarım turizm otel işletmeciligine de kadro açılır