Kamu Personelleri

GİB Vergi Dairesi Müdürlüğü Yazılı Sınav Sonuçlarını Açıkladı

Gelir İdaresi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Vergi Dairesi Müdürlüğü için düzenlenen yazılı sınav sonuçlarının değerlendirildiğini duyurdu. 

Kurum tarafından yayımlanan duyuruda, adayların 6 Ekim tarihinde düzenlenen Vergi Dairesi Müdürlüğü yazılı sınav sonuçlarına T.C. Kimlik Numarası ile birlikte 17.10.2018 tarihinden itibaren puan sorgulama yapılabileceği açıklandı. 

GİB VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ YAZILI SINAV SONUÇLARI

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan sınav sonuç duyurusunda, söz konusu sınavın 6 Ekim tarihinde düzenlendiği ve 72 puandan yukarı bir puan alan 83 adayın başarılı olduğu açıklandı. Başkanlığın web sayfası üzerinden açıklanan listelerde yer alan adayların sözlü sınavlara katılım gösterecekleri aktarıldı.

GİB tarafından ilan edilen başarı listelerinde ismi olan ve sözlü sınava katılacak olan adayların ise sözlü sınavlarına dair tarih ve yer bilgilerinin daha sonra kurumdan duyurulacağı bildirildi. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Vergi Dairesi Müdürlüğü yazılı sınav sonuçlarına ilişkin duyurusuna ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.