Kamu Personelleri

Gıda Bakanlığı'ndan Taşeron İşçilerin Göreve Başlamasına İlişkin Duyuru

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı taşeron işçilerin kadroya geçirilmene ilişkin düzenleme kapsamında kadro başvurusunda bulunan adaylara yönelik bir duyuru yayımladı. 

Gıda Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, bakanlık bünyesinde kadro başvurusunda bulunan taşeron işçilerin kadroya geçişlerinin tamamlanması için yapılması gereken işlemlere dair bilgi verildi.

GIDA BAKANLIĞI’NDAN TAŞERON İŞÇİ DUYURUSU

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımlanan taşeron işçi duyurusunda, bakanlık bünyesinde sürekli işçi ve geçici işçi kadrosuna istihdamı yapılan işçilerin yapmaları gereken işlemlere ve bu işlemlerin nasıl yapılacağına ilişkin açıklamalarda bulunuldu. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca yayımlanan 28.02.2018 tarih ve “696 Sayılı KHK İle Taşeron İşçiler Hk” konulu yazıda şu ifadeler kullanıldı. 

”KHK gereğince Müdürlüğümüze istihdam edilen taşeron işçilerden sürekli işçi kadrosuna ve geçici işçi kadrosuna atamaları gerçekleştirilmiş olanların ekte gönderilen daimi işçi sicil kartlarının ayrı ayrı doldurulup tasdiklendikten sonra hizmet akitleri ile birlikte görevlerine başlayış tarihleri ile tabloların da excel ortamında ayrı ayrı doldurularak ilgili mail adrresine mail olarak asıl evrakların ise posta yolu ile Personel genel Müdürlüğüne bildirilesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. ”