Kamu Personelleri

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tesis Kamp Başvuruları Başladı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2018 Yılı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Kamp Başvurularının başladığı belirtildi.

Söz konusu başvurular hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

18 HAZİRAN’DA HİZMETE AÇILIYOR 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda GTHB Merkez ve Taşra Teşkilatı, Bağlı ve İlgili Kuruluş çalışanları, emeklileri ile bunların alt ve üst soylarının faydalanmaları amacıyla, İzmir Foça, İzmir Urla ve Mersin Alata Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin dönemler halinde kamp amaçlı olarak hizmete açılacağı ifade edildi. Tesislerin hizmete açılacağı tarih ise 18 Haziran 2018 olarak belirtilmiştir.

SON BAŞVURU 27 NİSAN

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından yayımlanan duyuruda başvuru detayları da belirtildi. Bu bağlamda Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Talimatına uygun olarak doldurulan onaylı Kamp Başvuru Formlarının, ilgili birimlerce gönderilmesi gerektiği ifade edildi. Kamp başvuruları için son günün ise 27 Nisan 2018 olduğu belirtildi.

Başvurular hakkında yayımlanan duyuruda “Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Talimatına uygun olarak doldurulan onaylı Kamp Başvuru Formlarının, ilgili birimlerce en geç 27 Nisan 2018 Cuma gününe kadar Başkanlığımızda olacak şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca diğer ayrıntılar aşağıda bulunan talimatta yer almaktadır.” ifadelerine yer verildi. 

2018 Yılı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Talimatı, 2018 Yılı Kamp Başvuru Formu ve 2018 Eğitim ve Dinlenme Tesisleri (Kamp) Başvuru Listesi İçin TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA