Kamu Personelleri

Görevinde Başarılı Olan Bekçiler Polis Kadrosuna Geçirilecek

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Bornova’da 318 Bekçi’nin göreve başlaması adına gerçekleştirilen törene katıldı. Göreve başlama töreni kapsamında bir konuşma yapan Hüseyin Aşkın çok önemli bir açıklamada bulundu. 

BAŞARILI BEKÇİLER POLİS OLACAK

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın tören kapsamında yapmış olduğu konuşmasında Bekçi alımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2018’in ilk 5 ayında, evlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının yüzde 60 azaldığını söyleyen Hüseyin Aşkın bekçilerin olduğu sokaklarda hırsızın, namussuzun, arsızın, teröristin olmayacağını bildiklerini vurguladı. 

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın konuşmasında ayrıca Bekçilere de bir müjde verdi. Bekçilerin gelişimlerinin yakından takip edileceğini ifade eden Hüseyin Aşkın mevzuatta sıkıntı olmadığını ve başarılı bekçilerin polisliğe geçirileceğini söyledi. 

“İçişleri Bakanlığı ile iletişime geçtik. Bizlere çarşı ve mahalle bekçiliği uygulamasından memnun olup olmadığımızı sordular ve onlara çok memnun olduğumuzu, uygulamaya sayının artarak devam edilmesini beklediğimizi söyledik. Sizlere bir de müjdem olsun, bekçilerin yani sizlerin gelişimini izleyeceğiz, durumlarınızı takip edeceğiz. Görevinde başarılı olup sivrilenleri polis kadrosuna alacağız. Mevzuatta herhangi bir sıkıntı yok, İçişleri Bakanlığı da konuya oldukça sıcak baktı”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. babam kibris gazisi̇ ama hi̇çbi̇r haklardan yararlanamiyoruz.bizlerde kamuda calismak istiyoruz

  2. beş sene sonra 40 olacaksın sonra ben yürüyemem verin beni karakola deyip oturmaya bakacaksın.bu yaşa kadar bir şey olamamıssın bu saatten sonra da olma .lafa gelince devlet 18 yasında dıyeceksin 35 yasında egm li olmak isteyeceksin git başka yerde çalış o yaşta devletin içinde yaşlı işe yaramaz insanlar olmamalı