Kamu Personelleri

GSB 3 Bin 200 Kamu Personeli Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanarak 3 bin 200 kamu personeli alımı sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. 

Adaylar sözlü sınav sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşbilirler. 

YAYIMLANAN DUYURU

“Spor Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Spor Uzmanı ve Antrenör Çalıştırılması Hakkında Yönetmelik” hükümleri gereğince, 03 – 12 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılan sözlü sınav sonuçları giris.gsb.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilmiştir.

Sözlü sınavı asıl olarak kazanan adaylar 27 Kasım – 10 Aralık 2018 tarihleri arasında 10 (on) iş günü içerisinde mesai saatleri dahilinde (09:00-18:00) aşağıda istenilen belgeleri Spor Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Kat:9 Altındağ/ANKARA) şahsen elden teslim etmeleri gerekmektedir. Ancak geçerli mazereti bulunan adayların evrak teslimini birinci derece yakınları yapabileceklerdir. Belirlenen tarihler içinde asıl olarak kazanan adaylardan evraklarını teslim etmeyenler haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

Asıl olarak kazananlardan belgelerini teslim etmeyenler veya yapılan inceleme sonucu başvurusu uygun görülmeyen adayların yerine yedek adaylar ise evrak teslimi için 14 Aralık 2018 tarihinden sonra Bakanlığımız internet sitesinden yapılacak duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) iş günü (27 Kasım – 03 Aralık 2018) içinde yazılı olarak Spor Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bizzat yapılacaktır. Posta yolu ile yapılacak olan itirazlar kabul edilmeyecektir. İtirazlar, en fazla 5 (beş) iş günü içinde ilgili sınav komisyonu tarafından incelenerek karara bağlanacak ve adayın beyan ettiği e-posta adresine bildirilecektir.

Müracaat edilen pozisyon durumuna göre ilçe tercihi yapacak adaylar için daha sonra Bakanlığımız internet sitesinden tercih işlemleri için duyuru yapılacaktır. Bu kapsamda ilçe tercihlerini süresi içinde ve usulüne uygun olarak yapmayan adayların yer tespitleri re’sen yapılacaktır.

Bir Yorum