Kamu Personelleri

GSB İŞKUR İle 3 Bin 243 Sürekli İşçi Alımı Mülakat Sonuçları Sorgulaması Nasıl Yapılır? GSB 3243 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Kapsamında İstenen Evraklar Nelerdir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 3243 sürekli işçi alımı yapacağını duyurmuş ve ilana başvuruları almıştı… Başvurulardan hemen sonra sonuçların açıklanmasıyla beraber mülakatlar düzenlendi ve 3243 personel alımı kapsamında mülakat sonuçları açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) resmi internet sitesi üzerinden “http://gsb.gov.tr” mülakat sonuçları duyuruldu ve adaylardan talep edilen evraklar duyuruldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığının (GSB) il müdürlüklerinde (ilçeler dahil) istihdam edilmek üzere 3243 kişiye 6 Mayıs- 17 Mayıs 2019 tarihlerinde sözlü sınav mülakatı uygulandı.

Mülakat sonuçları kapsamında asıl olarak kazanan kişiler 19 Ağustos 2019- 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında önceden başvuru yaptıkları il müdürlüklerine alt kısımda yer alan evraklar ile başvuru yapmak zorundalar.

Ayrıca adayların Posta, kargo veya kurye ile yapacakları başvuruların dikkate alınmayacağı ifade edildi. Fiilen askerlik görevinde bulunanlar, hastalık, doğum vb. mücbir sebeplerden dolayı belgelerini teslim edemeyecek olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu, hastalık raporu vb. belgeleri ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları tarafından teslim edebilir.

İTİRAZLARIN ALINMASI

Adayların itirazları 7 (yedi) iş günü içinde sınav kurulu tarafından alınacaktır ve itirazlar 10 (on) iş günü içinde sınav kurulu tarafından açıklanacak.

GSB MÜLAKATLARINDA ASIL OLARAK KAZANANLARDAN TALEP EDİLEN EVRAKLAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 3243 sürekli işçi alımı kapsamında asıl olarak kazananlardan talep edilen evrakları şu şekilde açıkladı;

Beyan Formu

Güvenlik Soruşturması Formu (2 nüsha, daktilo ya da bilgisayar ile doldurulacaktır)

2018 KPSS Sonuç Belgesi (Gençlik Lideri, Muhasebeci, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri Meslek kolları için ÖSYM sisteminden alınmış evrak doğrulama kodlu)

Diploma veya öğrenimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesi (Aslını müracaatı esnasında beyan etmek kaydıyla sureti veya noter onaylı sureti)

Altı adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi  (e-Devlet sisteminden alınmış)

Varsa Yüksek Lisans veya Doktora Belgesi

Hizmet tanımlarında öngörülen nitelikleri gösteren diğer belgeler.

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen destek olun bizlere farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn