Kamu Personelleri

GSB Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettiş yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayımlanan söz konusu duyuruda gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümüne toplam 250 adayın katıldığı ifade edildi. Bilindiği gibi söz konusu sınav 16 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Sınava katılan adayların 215’i sınavı geçti ve sözlü sınava katılmaya hak kazandı. Konu ile ilgili olarak duyuru ise şöyle:

GSB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

16.12.2017 tarihinde gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümüne toplam 250 aday katılmış olup, bu adaylardan 215’i yazılı sınavı geçerek sözlü sınava katılmaya hak kazanmıştır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sıralaması, ad ve soyadları ile yazılı sınavdan almış oldukları puan, sınav sonuç listesinde belirtilmiştir.

Yazılı sınavda başarılı olup sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların gireceği sözlü sınav yeri ve sınav tarihi Gençlik ve Spor Bakanlığının www.gsb.gov.tr ve Kurumun www.sgm.gov.tr internet adreslerinden bilahare duyurulacak, ayrıca adayların başvuru esnasında verdikleri elektronik posta adreslerine yazılı olarak bildirilecektir.