Kamu Personelleri

GSB Spor Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı Sınav Yeri ve Tarihi Açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyuru da Spor Genel Müdürlüğü 20 avukat alımı sınav yerleri ve tarihinin açıklandığı ifade edildi. Söz konusu personel alımına adaylar 16 Ocak 2017 ile 24 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdiler. 

Bunun üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı bir duyuru yayımlayarak 100 adayın başvurusunun kabul edildiğini ifade etti. Hangi adayların başvurularının kabul edildiği, sınav yerinin neresi olduğu ve tarihin ne zaman olduğunu öğrenmek için aşağıda paylaştığımız linke tıklayabilirsiniz. 

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN DUYURU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü merkez ve/veya taşra teşkilatında istihdam  edilmek  üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 16 – 24 Ocak 2017 tarihleri arasında başvuruları alınan ve 30.01.2017 tarihinde başvuru sonuçları açıklanan Avukatlık Giriş Sınavına girmeye hak kazanan ilk 100 aday, sözlü sınava giriş belgelerine http://basvuru.gsb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.
Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.