Kamu Personelleri

GTHB'den Atama Bekleyen Adaylar Seçimlerin Ardından İlanın Yayımlanmasını İstiyorlar

Bilindiği üzere seçimlerden önce çok sayıda bakanlık ile kamu kurumu yayımladıkları ilanlar ile binlerce personel alımı yapmışlardı. 

Özellikle Adalet Bakanlığı tarafından yapılan 15 bin personel alımı, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan 18 bin personel alımı, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Polis Akademisi Başkanlığı da bağlı 7 bin Bekçi alımı ve PTT tarafından yapılan 5 bin personel en dikkat çekici atamalardı. 

Bu kapsamda atama yapılması beklenen bir diğer bakanlık ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ydı ancak bakanlık seçimlerden önceki dönemde herhangi bir alım ilanı yayımlamadı. 

ADAYLAR GTHB’DEN ALIM İLANI BEKLİYORLAR

Seçimler öncesinde çok sayıda bakanlık ve kurum tarafından alım ilanı yayımlanmış olmasına rağmen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından alım ilanı yayımlanmamış olması, bu bakanlıktan alım ilanı bekleyen adayları mağdur etmişti.

Gıda ve Tarım Bakanlığı’ndan alım ilanı bekleyen adaylar ise seslerini duyurmak amacıyla sosyal medya platformu Twitter’dan #GTHB10BIN etiketiyle bir kampanya başlattılar. Bizlerde Kamupersoneli.net ailesi olarak adayların taleplerini siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

Adaylar Tarafından Yapılan Bazı Paylaşımlar

”seçimi de atlattığımıza göre bekleyen GTHB talebini onaylamanın vakti gelmiştir . 1 yıldır bekliyoruz @aefakibaba yi atama yapmadan göndermeyeceğinize inanıyoruz #GTHB10BIN”

”Sn. Bakan’ın seçim öncesi DPB’ye kadro için baskı yapmaması bizi mağdur etmiştir, şimdi de bakan ataması, yeniden yapılanma vb. İşlemler yüzünden atamanın gecikmesi ve kpss2016 puanlarımızın yanması söz konusudur. Sn @aefakibaba SeçimBittiGTHByeAtamaVakti Gelmedi mi?”

”#GençlerdenErdoğana YUZBINLERI AŞKIN GTHB AİLESİ SECIMDEN ONCE ATAMA ISTIYOR.”

”#GenclerdenErdogana gıda tarım ve hayvancılık bakanlığı na neden hala atama onayı verilmedi bizler Aralık 2017 den beri bekliyoruz. Bu ülkenin mühendisleri neden hala bekliyor? #gthb10bin”

”GTHB AİLESİ AYLARDIR ATAMA HABERİ BEKLİYORUZ DAHA FAZLA BEKLEMEK DE İSTEMİYORUZ HER ŞEY 2 İMZAYA KALMIŞ LÜTFEN BİZLERİ DAHA FAZLA MAGDUR ETMEYIN”

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

 

Bir Yorum

  1. Teşekkürler kamu personeli sesimiz olduğunuz için alım ilanın yayınlaması için burda yetkililere sesleniyorum lütfen sesimizi duyun

  2. Destekleriniz için çok teşekkürler biran önce ilanı sizden duymakta nasip olur inşAllah

  3. Kamu personeli teşekkürler inşAllah alım bir an önce gerçekleşir

  4. Artik alım yapın bakanım 2016 kpss puanlarimiz çöpe gitmesin gıda muhendisleri olarak size sesleniyoruz…

  5. Şu alımı 2018 kpssden önce yapın artık bizi daha fazla mağdur etmeyin lütfen puanlarımız yanacak yoksa

  6. Desteginiz icin cok ama cok tesekkur ederiz. Umarim Artik bizi duyarlar #5BinGıdaMühendisi #GTHB10BİN

  7. Çok teşekkür ederiz bize destek çıktığınız ama Fakıbaba bize kulaklarını tıkamış hiçbir şeyi duymuyor

  8. Bizde mesleğimizi yapıp insanlara sağlık konusunda gıda güvenliği konusunda yardimci olmak istiyoruz.Gıda mühendisleri işsiz kalmasın.sesimizi duymanizi rica ediyoruz…

  9. bizde ki bakan değil urfa yı büyütme geliştirme bakanı gibi davranıyor.çok mu zor insan bir açıklama yapar. ayıptır harbi bu ülkenin bize hiç mi ihtiyacı yok

  10. Siz de sesimizi duydunuz bir tek bakanlar duymuyor bizi ya da duyup da anlamamazlığa geliyor olabilirler

  11. lütfen ziraat mühendisi ataması sınavdan önce çok bekledik puanımız yanmasın

  12. Mühendis zaten lisans almış kişidir.KPSS ye gerek yoktur.Mühendislere acilen devlet görev vermelidir.Üreten olmak zorundayız.özellikle ziraat Müh.ithalatın kurtaracak ihracatta yönlendirecek kisilerdir .Ayrıca bakan olacak kişinin də mühendis olmasi zorunlu olmalıdır.saygilar

  13. Siz burda sadece belli bi kesimin yorumlarini yayainlayip digerlerini yayinlamiyosunuz boyle is olmaz kackere yorum yolladim yayinlamiyosunuz

  14. Ozaman bunuda yayinlayin buraya yorum yapan insanlar 2017 de tercih yapmamislarmi yani siz atanana kadar 2016 puaniylami alim yapacaklar sinava bir ay bile yokken alim yapilsin istiyosunuz bu yapilacak olan alim 2018 kpss ye gorecek olanlarin hakkidir cene yapcaginiza oturup calissaydiniz

  15. Ne kadar da bencilsiniz! 84 85 puanlarla atama bekliyoruz biz keyfimizden değil atama isteğimiz. 2 yılda 1 olan sınavdan 1 ATAMANIN ne demek olduğunu sizin de başınıza gelirse anlarsınız! 1 yıldır atama yapmıyor bakanlık haberiniz var mı sizin?

  16. Sesimiz oldunuz umarim 2016 puanıyla alım olur insanların kaç yıllık emekleri var yaşamayan bilemez

  17. Ne kadar belescisiniz desenki sinav sistemi yanlis bitirdigimiz bolum uzerinden sinav yapsinlar desen ne kadar haklisin dicem iki kiside bwgenmis kacbin mezun var biliyonmu sen oldu her bitireni muhendis yapsinlar

  18. Ziraat mühendisi alimi yalan oldu sınav yaklaştı hala ses yok bu kadar zor mu açıklama yapmak . Alım var ya da yok desinler ki bizde yolumuzu belirleyelim .alım olsun artık 2016 KPSS puanlarimiz çöp oldu yazık bize .