Kamu Personelleri

Gümrük Bakanlığı 1750 Kamu Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Hatırlanacağı üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz aylarda kendisine ait internet sitesi üzerinden ve Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 1750 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

İlana göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından alım yapılacağı açıklanan kadro detayları şu şekildeydi, İl Müdürlükleri, Döner Sermaye İl Müdürlüklerinde görevlendirmek üzere, 1250 Muhafaza Memuru, 400 Büro Memuru ve 100 Muayene Memuru.

1750 KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gümrük Bakanlığı konuya dair yeni bir duyuru yayımlayarak başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. Gümrük Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı duyurusunda, adayların başvuru sonuçlarına başvuru yaptıkları kadrolara göre yayımlanan listeler aracılığıyla öğrenebileceklerini aktardı. 

Bakanlık yayımladığı duyurusunda ayrıca başvuru sonuçları olumlu olan adayların, sözlü sınava girmek için yanlanlarında bulundurmaları gereken gerekli evraklara dair bilgi verdi. Gümrük Bakanlığı sözlü sınava dair yapmış olduğu açıklamasında, ”Sözlü sınava adaylar “fotoğraflı ve onaylı bir kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport vb.)” İle girebileceklerdir” ifadelerini kullandı. 

Bir Yorum

  1. Gümrük muhafaza memurluğu sınavına girdim sonucunu ögrenebilirmiyim

  2. nisan 2018 girdiğimiz 2018-1b gümrük mülakatı açıklanmadan bizden 2-3 ay sonra yapılan açıklanıyor bu nasıl bir iştir. http://www.kamupersoneli.net olarak bunun araştırmasını yapabilirmisiniz biz kurumu aradığımızda hiç bir cevap alamıyoruz şuan 158 gün oldu mülakatların biteli ama hala bir açıklama yok . bi̇zi̇m i̇çi̇n bi̇r haber yapabi̇li̇rmi̇si̇ni̇z .