Kamu Personelleri

Gümrük Bakanlığı 425 Memur Alımı Başvuruları İçin İş Talep Formuna Nasıl Ulaşılır?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Bakanlık 425 memur alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu ilanda 300 muhafaza memuru, 50 düz memur ve 25 avukat personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personel alımları 67 ilde gerçekleştirilecek. Söz konusu ilana başvurular 25 Ekim 2017 tarihinde başladı ve 5 Kasım 2017 tarihinde sona erecek. Ayrıca söz konusu personel alımında adaylardan 2016 KPSS’den 70 ve üzeri puan almış olmak şartı bulunmaktadır.

ADAYLAR SİTEMİZE GERİ BİLDİRİM GÖNDERDİLER

İlanın detaylarının yanı sıra ilanın yayımlanma tarihinden bu yana başvuru yapacak olan adaylardan birçok geri bildirim aldık. Aldığımız geri bildirimlerde adaylar başvuruların nasıl yapılacağını iş talep formuna nasıl ulaşacaklarını sorguladılar. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Konuya ilişkin kamupersoneli.net olarak adayların başvurularını nasıl yapacaklarını paylaşıyoruz. Öncelik olarak iş talep formuna ulaşmak isteyen adaylar “https://goo.gl/SEJF1p” web adresini tarayıcılarının adres çubuğuna kopyalamaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adaylar iş talep formuna ulaşmak için TC kimlik no, doğum tarihi, nüfus cüzdanı seri/no bilgilerinizi eksiksiz ve doğru biçimde dolduracak ve gerekli şartlara haiz olacaktır.

İş talep formunda istenen tüm alanları eksiksiz ve doğru bir biçimde doldurulması gerekmektedir. Ayrıca taranmış bir vesikalık fotoğrafınızın sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Fotoğrafınızın boyutu 300KB’ı aşmamalı, “.jpg” ya da “.jpeg” uzantılı olmalıdır.

Bir Yorum