Kamu Personelleri

Gümrük Bakanlığı Kamu Personeli Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ve kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcısı alımı yapacağını ilan etmişti. İlan metninde yer alan başvuru koşullarına sahip adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmışlardı. 

Başvuruda bulunan adaylardan başvuru sonuçları kabul edilenler Gümrük Bakanlığı tarafından düzenlenen yazılı sınava katılmışlardı. Yazılı sınavdan da olumlu souç almayı başaran adaylar daha sonra sözlü sınava tabii tutulmuşlardı. 

GÜMRÜK BAKANLIĞI’NDAN YAYIMLANAN DUYURU

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı konuya dair yeni duyuru yayımlayarak söz konusu mülakat sonuçlarının açıklandığını ifade etti. Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda adayların sözlü sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekleri belirtildi. 

Gümrük Bakanlığı yayımladığı duyurusunda ayrıca sözlü sınavda başarılı olan adayların bundan sonraki süreçlerde ne yapmaları gerektiğine dair bilgiler verdi. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yayımladığı duyurusunda ”Ataması yapılan adayların ayrıca tebligatları yapılacak olup tebligat beklemeden de görevlerine başlayabileceklerdir.” ifadelerini kullandı.