Kamu Personelleri

Gümrük Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin Duyuru Yayımladı

Hatırlanacağı üzere Gümrük ve Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz aylarda kendisine ait internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Gümrük Bakanlığı Personeli Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapacağını duyurmuştu. 

Gümrük Bakanlığı yayımladığı duyurusunda, ”Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Personeli Atama, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri uyarınca Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında açık bulunan Mühendis, Programcı, İstatistikçi, Tekniker, Kimyager ve Avukat kadroları için unvan değişikliği sınavının yapılması Bakanlık Makamınca uygun görülmüştür.” ifadelerine yer vermişti.

Söz konusu sınava istenilen tarihler arasında başvuruda bulunan Gümrük Bakanlığı personellerine yönelik yeni bir duyuru yayımlandı. 

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Unvan Değişikliği sınavına ilişkin yayımladığı yeni duyurusunda, sınava katılacak olan personellerin sınav giriş yerlerinin belli olduğunu duyurdu. Bakanlık duyurusunda ayıca adayların sınav giriş yerlerini Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na ait web sayfası üzerinde yer alan duyurular bölümünden ulaşabilecekleri kaydedildi. 

Unvan değişikliği sınavı sınıf yerleri duyurusu içini TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA