Kamu Personelleri

Gümrük Bakanlığı Unvan Değişikliği Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı web adresi üzerinden bir duyuru yayımladı. Gümrük Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Unvan değişikliği yazılı sınav sonuçlarının belli olduğu açıklandı. 

Hatırlanacağı üzere Gümrük ve Ticaret Bakanlığı geçtiğimiz aylarda bir duyuru yayımlamış ve bünyesinde çalışan personellere unvan değişikliği sınavı düzenleyeceğini duyurmuştu. Söz konusu sınava belirtilen kadrolar için başvuruda bulunan bakanlık personelleri daha sonraki dönemlerde yazılı sınava girmişlerdi. 

GÜMRÜK BAKANLIĞI’NDAN UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı söz konusu sınava ilişkin yayımladığı yeni duyurusunda unvan değişikliği yazılı sınav sonuçlarının açıklandığı ve adayların sınav sonuçlarına bakalığın internet sayfası üzerinden ulaşabileceklerini duyurdu. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda, ”Sözlü sınav tarihleri ve yeri ayrıca duyurulacaktır. Yazılı sınavda altmış (60) ve üzeri puan alanlardan, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen toplam kadro sayısının beş (5) katı aday ile son sıradaki adayla aynı puana sahip olan personelin tamamı sözlü sınava alınacaktır.” açıklamaları yapıldı.