Kamu Personelleri

Halkbank 1295 Memur Alımı Sınav Sonuçları Bekleniyor !

Halkbank bünyesinde 1295 memur alımı yapılıyor. Memur alımına ilişkin başvuru sonuçları açıklandı ve 10 Aralık’ta yazılı sınav gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sınav sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor…

Halkbank geçtiğimiz haftalarda kendi resmi web adresi üzerinden memur alım ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda 1295 memur alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca Halkbank tarafından yayımlanan memur alımında, söz konusu alımların 3 farklı grup için gerçekleştirileceği bildirildi. Bunun yanı sıra Halkbank memur alımını sınav ile yapacağını da duyurmuştu. 

KADRO DAĞILIMI

Halkbank memur alım ilanında birinci grup için: Müfettiş Yardımcısı 35 kişi, İç Kontrolör Yardımcısı 25 kişi ve Uzman Yardımcısı 170, ikinci grup için: Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı 10 kişi, Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı 5 kişi, Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı 50 kişi üçüncü grup için ise: 1000 Servis Görevlisi alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILDI?

Adaylar Halkbank memur alım ilanı için başvurularını 75 TL karşılığında 18 Ekim 2017 ile 14 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Ayrıca adaylar başvurularını “https://halkbank.istanbul.edu.tr” web adresi üzerinden gerçekleştirdiler. Ayrıca söz konusu ilana şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmemişti.

YAZILI SINAV

Türkiye genelinde 14 farklı ilde 10 Aralık 2017 tarihinde Halkbank 1295 memur alımı sınavı gerçekleştirildi. Söz konusu sınav “Adana, Antalya, Ankara, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir, Kayseri, Samsun ve Trabzon” illerinde tek oturum halinde düzenlendi.

SINAVA İTİRAZ

Adaylar söz konusu sınava itirazda bulunabilecekler. Adaylar bugün için sınava itiraz edebilecek ve 13 Aralık 2017 tarihinden sonra itiraz edemeyecektir. Buna göre adaylar “halkbanksinavi@istanbul.edu.tr” e-posta adresi üzerinden itirazlarını gerçekleştirebileceklerdir.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halkbank 1295 memur alımı yazılı sınavının tamamlanmasının arından adaylar sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin araştırmalarına başladılar. Ancak sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. Söz konusu sınav sonuçları “https://halkbank.istanbul.edu.tr” web adresi üzerinden açıklanacaktır. Sınav sonuçları açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum