Kamu Personelleri

Halkbank 1295 Memur Alımı Yazılı Sınav Sonuçları Açıklandı

Halkbank tarafından 1295 memur alımı gerçekleştiriliyor ve bu alım için Halkbank tarafından yazılı sınav uygulanmıştı. Binlerce aday tarafından Halkbank 1295 memur alımı yazılı sınav sonuçları bekleniyordu. Binlerce adayın beklediği sınav sonuçları açıklandı. Konu ile ilgili olarak tüm detaylar haberimizde…

Bilindiği gibi Halkbank 1295 memur alımı için yazılı sınavı 10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirmişti. Söz konusu sınav Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı ve BT Müfettiş Yardımcılığı, BT İç Kontrolör Yardımcılığı, BT Uzman Yardımcılığı ve Servis Görevlisi kadroları için uygulandı. 

Konu ile ilgili olarak Halkbank’ın resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı ve BT Müfettiş Yardımcılığı, BT İç Kontrolör Yardımcılığı, BT Uzman Yardımcılığı kadroları için Alan bazında sorulacak soruların en az yarısını doğru olarak cevaplandıran, Genel puanı 60 ve daha üzerinde olan ve başvuru kılavuzunda belirtilen başarı sırasına giren adayların mülakata katılmaya hak kazandığı ifade edildi.

Bunun yanı sıra söz konusu duyuruda Servis Görevlisi kadrosu için Genel puanı 50 ve daha üzerinde olan ve tercihte bulunulan il bazında belirlenen başarı sıralamasına giren adayların mülakata girmeye hak kazandığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Halkbank tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

HALKBANK’TAN YAYIMLANAN DUYURU

Halkbank tarafından yayımlanan duyuruda “10/12/2017 tarihinde düzenlenen Halkbank personel alım sınav sonuçları açıklanmıştır. 
 
https://halkbank.istanbul.edu.tr/ 
 
Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı ve BT Müfettiş Yardımcılığı,  BT İç Kontrolör Yardımcılığı, BT Uzman Yardımcılığı sınavları için;

Alan bazında sorulacak soruların en az yarısını doğru olarak cevaplandıran,

Genel puanı 60 ve daha üzerinde olan, (İç Kontrolör Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, BT İç Kontrolör Yardımcılığı, BT Uzman Yardımcılığı unvanları için genel başarı puanı 50’ye düşürülmüştür.)
İlanda belirtilen başarı sıralamasına giren,

Servis Görevlisi sınavı için;

Genel puanı 50 ve daha üzerinde olan, (Sınav ilanında 60 olarak belirtilen genel başarı puanı 50’ye düşürülmüştür.)

Tercihte bulunulan il bazında belirlenen başarı sıralamasına giren adaylar mülakata girmeye hak kazanmıştır.” ifadelerine yer verildi.