Kamu Personelleri

İBB 500 Zabıta Memuru Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yayımladığı bir ilan ile 500 Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurmuştu. Bu kapsamda adaylar belediye tarafından belirlenen başvuru tarihleri arasında başvurularını yapmışlar ve sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlardı. 

İBB konuya dair resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımladı ve başvuru sonuçlarının belli olduğu açıkladı. Kamupersoneli.net olarak sizlere başvuru sonuçlarına ilişkin yayımlanan basın açıklamasını ve yayımlanan duyuru metninin tamamını aşağıda aktarıyoruz. 

İBB 500 ZABITA ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın boş bulunan zabıta memuru kadroları için, 01/8/2018 – 15/8/2018 tarihleri arasında http://basvuru.ibb.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda ön başvuru alındı.

11/04/2007 tarihli ve 26490 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/C maddesinin birinci fıkrası gereğince 9/8/2018 – 15/8/2018 tarihleri arasında evrak teslimi yapan adaylar için, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sıralama yapıldı.

BAŞVURU SONUÇLARI OLUMLU OLAN ADAYLARA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca başvuru sonucu olumlu olan adayların yapmaları gereken işlemlere dair bilgiler verildi. İşte İBB tarafından yapılan o açıklamalar;

Sınava girmeye hak kazanan adaylar, 17/8/2018 tarihi saat 18:30’dan itibaren http://basvuru.ibb.gov.tr  adresi üzerinden kendileri için düzenlenen “Sınav Giriş Belgesi”ne erişebilecek. Bu adres üzerinden yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğinde olup ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecek.Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Dikkat Edileceği Hususlar• Adaylar, yapılacak sözlü sınav için ilanı dikkatle inceleyeceklerdir.

* Aday, sınav tarihinde ve sınav saatinden 30 dakika öncesınav yerinde hazır bulunmalıdır.

* Aday, sınava girebilmek için Sınava Giriş Belgesinin yanı sıra nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını da yanlarında bulundurmaları zorunludur. 

* Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın sınav görevlilerince kolaylıkla tanınmasını sağlayacak güncel bir fotoğraf (Sınav günü sınav görevlilerinin sizi fotoğrafınızdan tanımakta güçlük çektiği takdirde sizi sınava almayabileceğini göz önünde bulundurunuz.) ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi sınav günü itibarıyla geçerli olmalıdır.

* Aday, Sınav Merkezine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmaları yasaktır.

* Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek. Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacak.

Bir Yorum

  1. torpi̇l mülakatta olur. ön başvuru da değil biz sadece belgelerimizi verdik.boyumuz kilomuz tuttu. daha önce girdiğimiz sınav sonuçlarına göre sıralama yapıldı. kimsenin dosyasını incelemediler bile belgeler tam, boy kilo tam, sınav puanı sistemde sıralandı. bir günde yayınlandı işte. ne hakkı hukuku.şimdi en yüksek puanlı atanamazsa en düşüğü atanırsa o zaman konuşursunuz, liste yayınlanmış

  2. Arkadaş torpil neye göre yok bal gibide var puan esas alınarak çağrı yapılmamış 72 puana kadar çağrılmış fakat bizim puan 72 inin üzerinde olmasına rağmen listede adımız yok

  3. Kesinlikle torpil var bizden daha düşük puanlar listede adı var bizim yok sebebi puan sıralamasına girememisiz TC no ve aday numarasını girince öyle diyor fakat bizden daha düşük puan alanlar sıralamaya girebilmis nasıl oluyorsa.

  4. Puanımız 73.22660 fakat listede adımız yok 72 puanları dahil mülakata cagirmislar fakat listede bizim adımız yok sıralama neye göre yapılıyor puan esasına göre mı torpil esas alınarak mı

  5. Ben ön mülakatı gectım..69 puan almısım kpss den.sınav sartı 60 ve uzerıyddı

  6. Evrak teslım ettım nıye lıstede ısmım uok bu nasıl adalet..69 puanla nasıl dıaardayım..alt 60 puandı.

  7. 60 ile giren nasıl girdi torpil var nasıl dersiniz siz önlisans ortaöğretimsinizdir 60 ile giren lisanstır ilk aşama herkesin hakkıyla kazanması ile oldu böyle diyerek asıl sizler kul hakkına giriyorsunuz karalamayın

  8. Benim 69 puanim var ama listede yokum başvurum başarılı gecti . 60 puan alan listede sacmalik

  9. Benim 69 puanim var ama listede yokum başvurum başarılı gecti . 60 puan alan listede sacmalik

  10. aday numaramı nasıl ögrenebilirim hak kazanıp kazanmadıgımı bilmiyorum

  11. 69 PUANLA mülakata çağrılmadım. Çünkü Okuduğum bölümle alakalı olduğunu düşünüyorum. Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi 60 la mülakata gidenler var. Zaten zabıtalık ile ilgili aranan şartlar ve bölümler belirtilmişti. Benim üzüldüğüm nokta neden benim bölümden çağrılan olmadı .. neyse ki kamu yönetimi okuyorum .. Buradan Kpps iddia ediyorum 2 yıllık olmazsa bile 4 yıllık bir pozisyona atanacağım !!

  12. sözlü mülakat sonuçları nezaman belli olur ve hangi sitede belli olacak bir bilgisi olan açıklarsa sevinirim

  13. Ya sınava girdim bütün soruları da bildim ne zaman açıklanacak bilen var mı ????

  14. mülakat sonuçları ne zaman aciklanacak bilgisi olan varmi?

  15. mülakat sonuçlari ne zaman açiklanacak bi̇lgi̇si̇ olan var arkadaşlar

  16. Abi bu 55 den yuları diyolardı kpss için nasıl yapıcaz bana bi yardım eden yokmu ? Orta ögretim kpss 58 almışım.