Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Mülakat Sonuçlarına İlişkin Nihai Listeler Bekleniyor

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde 14 Eylül 2017 Perşembe günü bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru ile İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakatlarına ilişkin kesin olmayan başarı listesi bildirildi.

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinde 1545 personel alımı mülakatlarına ilişkin Bakanlıktan yayımlanan duyuru söyleydi;

“İtirazlar, en geç 15 Eylül 2017 tarihi mesai bitimine kadar adayın Giriş (Sözlü) Sınavına katıldığı Bölgesel Sınav Komisyonunun bulunduğu ilin (Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir ve Trabzon Valilikleri) Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bir dilekçe ile itirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile kabul edilecektir.”

Kesin Olmayan Sonuçlara İtirazlar Oldu

1545 personel alımı mülakat ilişkin kesin olmayan başarı listesinde KPSS 40 ve 49 başarı puanları ile memur ataması yapıldığı görüldü. 40 ve 49 başarı puanları ile Ağrı, Ankara, Bursa, Tekirdağ illerine atamalar yapıldığı görüldü. Yapılan bu atamalara adaylar tarafından itirazlar oldu. İtirazlar sonuçlandırıldığı zaman nihai sonuçlarında düzeltilerek açıklanması bekleniyor.

Nihai Sonuçlar Bekleniyor…

14 Eylül 2017 Perşembe günü açıklanan kesin olmayan sonuçlardan sonra adaylar kesin sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla beklemeye başladılar. Adayların kesin olmayan sonuçlardan sonra kesin sonuçların açıklanmasını İçişleri Bakanlığından bekliyorlar.

İtirazlar Değerlendirildikten Sonra Açıklanmasını Bekliyoruz

Yaklaşık 2 haftalık zaman zarfında açıklanmayan nihai listenin bu aralar açıklanıp açıklanmayacağı da adayların merak ettiği durum olarak yer alıyor. İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakat sonuçları nihai listesi Bakanlık tarafından itirazların değerlendirilmesinden sonra açıklanacaktır.

Bakanlığın resmi internet sitesinde açıklanacak olan nihai sonuçların açıklanmasıyla birlikte anlık olarak siz ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız ile haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER