Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı 7 Bin 500 Bekçi Alımını Hangi İllerden Bekliyorsunuz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarında 7 bin 500 bekçi alımı daha yapılacağını ifade etti. Bakan Soylu’nun açıklamalarına göre yeni bekçi alımları hangi illerde olmalıdır? Size göre bekçi alımlarında genel şartlar nasıl olmalıdır?

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda geçtiğimiz ay İçişleri Bakanlığının bütçesi görüşüldü. Yapılan görüşmelere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu YBMM Plan ve Bütçe görüşmelerinde bir konuşma yaptı ve bekçi alımları hakkında adaylara müjdeli haberler verdi. 

YENİ BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamalarında yeni olarak 7 bin 500 bekçi alımının da yapılacağın ifade etti. Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “”Bu doğrultuda 6 ilde 2 bin 315 kişinin ataması yapılmış, 205 kişinin de işlemleri devam etmektedir. Halen mevcut bekçi sayımız 4 bin 537’dir. 7 bin bekçi alımına başlandı. Zannediyorum en geç şubat ayı ortalarında İstanbul’a 2 bin, Ankara’ya bin, İzmir’e 750 bekçi olmak üzere özellikle merkezlerde gece bekçiliği konusundaki o eskiden bildiğimiz hal aynı şekilde devam edecektir. Ayrıca 7 bin 500 kadromuz daha var. Bunu da buralarda tam anlamıyla gördükten sonra bunların alımlarını da gerçekleştireceğiz. 30 bin bekçi sayısına ulaşmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum

  1. Diyarbakır da orda okul olsun çünkü doğuda okumayan öğretim sayısı az

  2. Diyarbakir askerlik sarti aranmasin zaten egitim veriliyor askerlik sarti olmasin

  3. Diyarbakıra alınsın lütfen yas esnetilsin 35 lütfen .Diyarbakır büyük bir kent 750 olan bekçi sayısı yetmiyor .100 alim daha yapılsın yetkililere duyurun lutfen..

  4. Lutfen mardin de olsun bide hemen olsun isziz yetkililer size sesleniyoruz bide torpil olmasin mumkunse

  5. DİYARBAKIRA ALIMLARIN OLMASINI BEKLİYORUZ DİYARBAKIR DİYARBAKIR DİYARBAKIR !!!

  6. Izmır ili için 2018 yılında tekrardan çarşı ve mahalle bekçisi alımı olacak mı? Eger olacaksa hangi ilçelere olacak?