Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Yazılı Sınavına Girecek Adaylar Belli Oldu!

Başvurularının 1 Ekim 9 Ekim 2018 tarihleri arasında alındığı İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli yazılı sınavına girecek adaylar belli oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından online olarak duyurulan detaylar göre sınav tarihleri ve yerine yönelik tüm detaylar netlik kazandı.

HANGİ KADROLAR İÇİN BAŞVURULAR ALINMIŞTI?

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan ilanda alım yapılacak olan kadrolar şu şekildeydi;

“Proje mimarı, Kıdemli internet uygulama geliştirme uzmanı, Uygulama geliştirme uzmanı, Kıdemli java uygulama geliştirme uzmanı, Kıdem web yazılım uzmanı, Web uygulama geliştirme uzmanı, mobil yazılım uzmanı, İş analisti uzmanı, Tasarım analiz ve eğitim uzmanı, Kıdemli altyapı ve konfigürasyon uzmanı, Kıdemli ağ ve güvenlik uzmanı, Ağ uzmanı, Kıdemli siber güvenlik uzmanı ve siber güvenlik uzmanı” olarak belirtilmişti.

BAKANLIK DUYURUSU

Bakanlığın Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edileceği ifade edilen sözleşmeli bilişim personeli yazılı sınavına girmeye hak kazananlara yönelik liste alt kısımda bulunmaktadır.

Aday 28 Ekim 2018 tarihinde Pazar günü saat 11:00’da düzenlenecek sınava saatinden en geç yarım saat önce sınav salonunda olmaları gerekiyor.

Ayrıca sınav yeri ise; Holiday Inn Ankara-Çukurambar olarak açıklandı.