Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Kesin Olmayan Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

İçişleri Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda dernekler denetçi yardımcılığı kesin olmayan sözlü sınav sonuçlarının açıklandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte yayımlanan duyuru:

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Bakanlıktan yayımlanan duyuruda “Bakanlığımız merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 18 adet İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosuna personel alınması amacıyla 06-08 Mart 2018 tarihleri arasında yapılan Giriş (Sözlü) Sınavına ilişkin Kesin Olmayan Başarı Listesi ekte yer almaktadır.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Bakanlık tarafından kesin olmayan sınav sonuçlarına itirazlar hakkında da bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurunun detayların şu ifadelere yer verildi:

“İtirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile 18-24 mayıs 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili sınav kuruluna bizzat veya faks (0312 425 61 30) yolu ile yapılacaktır. 24 Mayıs 2018 tarihi mesai bitiminden sonra bakanlığımız evrak kaydına veya faksına gönderilen itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır ifadesinin eklenmesi gerekmektedir.”