Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Programcı Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin Sonuçlar Açıklandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruyla beraber Yargı Kararı Gereği 18/03/2018 Tarihinde Yapılan Programcı Unvan Değişikliği Sınavı Sonuç Listesi yayımlandı.

Söz konusu İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı duyuruda ise;

“Yargı kararı gereğince 18/03/2018 tarihinde Ankara’da saat 10:00’da yapılan Programcı Unvan Değişikliği Sınavına İlişkin Sonuç Listesi ektedir.

Bakanlığımız merkez teşkilatında ilan edilen programcı unvanı için sınava katılan ve sınav sonucunda başarılı olan adayların atamalarının gerçekleştirilebilmesi için, “Bakanlık Merkez Teşkilatı İlan Edilen Kadroların Dağılımını Gösteren Liste”ye göre “Bakanlık Merkez Teşkilatı Atamaya Esas Görev Yeri Tercih Formu”nun doldurulup en geç 17/04/2018 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. 

Bakanlık taşra teşkilatında ilan edilen programcı unvanı için sınava katılan ve sınav sonucunda başarılı olan adayların “Bakanlık Taşra Teşkilatı Atamaya Esas Görev Yeri Tercih Formu”na göre tercihlerinin alınarak, başarı puan sıralaması esas alınmak suretiyle atamaları gerçekleştirilecektir.” ifadelerine yer verildi.