Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Taşeron İşçilerin Kadro Başvuru Sonuçlarını Açıkladı

İçişleri Bakanlığı internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile taşeron işçi başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TAŞERON İŞÇİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bilindiği üzere taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, 2017 yılının son aylarında yoğun bir çalışma yürütmüşlerdi. İKi bakanlık tarafından ortak yürütülen düzenleme 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede yayımlanmış ve resmiyet kazanmıştı. 

Taşeron işçilerin kadroya geçmesine dair düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlanarak resmiyet kazanmasının ardından taşeron işçi kapsamında çalışan işçiler çalışmakta oldukları kurumlara kadro başvurusunda bulunmuşlardı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NCA YAYIMLANAN DUYURU

Taşeron işçilerin kadroya alınmasına dair düzenleme kapsamında İçişleri Bakanlığı bünyesinde kadro başvurusunda bulunan adayların sonuçları açıklandı. 

Bakanlığa ait internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, taşeron işçi düzenlemesi kapsamında başvuruda bulunan adayların kesin olmayan başvuru sonuçlarının belli olduğu duyuruldu. 

İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan duyuru metninde, ”696 Sayılı KHK İle İşçi Kadrosuna atanmak için sınava girmeye hak kazananlar ve kazanamayanlara ait kesin olmayan listeler yayımlanmıştır.” ifadeleri kullandı.