Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı: Terörle Mücadele İçin 33 Bin Personel Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında terörle mücadele için 33 bin personel alımı yapılacağını ifade etti. Peki size göre bu alımlar PÖH, JÖH, Bordo Bereli gibi hangi branşlarda yapılmalıdır? Adayların görüş ve taleplerini alıyoruz.

İçişleri Bakanlığının 2018 yılı bütçesi Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bütçe görüşmelerinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu’nun açıklamalarında personel alımı bekleyen adayların yüzünü güldürecek müjdeler verdi.

33 BİN PESONEL ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre terörle mücadele için 33 bin personel alımı yapılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terörle mücadelede en önemli unsurun personel kapasitesi olduğuna işaret etti ve toplamda 101 bin 782 personel istihdam ettiklerini belirtti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu alımları yapılan kişilerden 57 bin 149’unun göreve başladığını ifade etti.

Bir Yorum

  1. Biz Bu Toprakları Damla Kanimizla Yurt Ettik Kanını Canını Vermeye Hazır Olan Evladıniz Olarak 1998 Temmuz Dogumluyum Terörle le Mücadele Kadrosuna Giremiyorum Uzman Erbaş Askerlik Şartı Olmasın Sayın Bakanım