Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınav Sonucu Açıklandı

Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz dönemlerde yayımladığı bir duyuru ile Programcı kadrosu için unvan değişikliği sınavı düzenleyeceğini duyurmuştu. 

Bakanlık tarafından yayımlanan duyurunun ardından sınava katılacak adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını yaptılar. 

Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar 18 Mart tarihinde Unvan Değişikliği sınavına katıldılar. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden konuya dair bir duyuru yayımladı. 

MEB tarafından yayımlanan duyuruda İçişleri Bakanlığı Programcı kadrosu Unvan Değişikliği Sınav sonuçlarının açıklandığı bildirildi. 

Sınav sonucunu görüntülemek isteyen adaylar sınav sonuçlarına bakanlığı web sayfası üzerinden erişim sağlayabilecekler. Adaylar Milli Eğitim Bakanlığı’nın sınav sonuç açıklama sistemine Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerini girerek sonuçlarını görüntüleyebilirler. 

İçişleri Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınav Sonucuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

ADAYLAR 50 SORU ÜZERİNDEN SINAVA GİRDİLER

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Unvan Değişikliği Sınavında adaylar 50 soru üzerinden sınav oldular. MEB 50 soruyu cevaplandırmaları adına adaylara 60 dakika süre tanımıştı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA