Kamu Personelleri

İnfaz Koruma Memurluğu Alımı Ne Zaman Yapılacak?

İnfaz Koruma Memuru adayları sabırsızlıkla Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanacak İnfaz Koruma Memuru alımı ilanını bekliyor.



Adalet Bakanı Bekir Bozdağ önceki aylarda yaptığı açıklamalarda 2014 KPSS puanı ile Adalet Bakanlığına personel alımı yapılacağını duyurmuştu. İşte Bekir Bozdağ’ın o açıklamaları..

Bekir Bozdağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve bir çok etkinlikte; 2016 yılında çok sayıda Koruma Memuru alımı yapılacağına dair açıklamalarda bulunmuştu. Ancak bu açıklamaların sadece açıklama aşamasında kalması adayları tedirgin etmeye başladı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın; ” Haziran ayı sonuna kadar Adalet Bakanlığına 3 Bin personel alınacağını” açıklamasından sonra adaylar sabırsızlıkla Haziran ayının sonunu beklemeye başlamıştı. Haziran ayı sona ermesine rağmen henüz resmi bir kurumdan açıklama gelmedi.



2014 KPSS puanı ile yapılacak olan alımların gecikmemesi gerektiğini savunan adaylar; alımların 2016 KPSS sonrasına sarkmasından endişe ediyor. Alımların sınav sonrasına sarkması durumunda 2014 KPSS puanının geçersiz sayılması söz konusu.



Bekir Bozdağ tarafından yapılan açıklamalardan sonra adaylar, alım yapılacak olan zabıt katipliği, infaz koruma memurluğu ve diğer ünvanlarda sınavlara resmi ve özel kurslara katılarak hazırlık yaptı. Hatta bir çok aday yapılacak olan mülakat ve sınavlara iyi bir hazırlık yapabilmek amacıyla mevcut çalıştıkları özel işlerden de ayrılarak sınav hazırlığına ağırlık vermiş durumda ve Adalet Bakanlığı’ndan yapılacak olan alım ilanı bekliyor.



2016 Adalet Bakanlığı Personel Alımı için ilanın kısa bir sürede yayımlanacağı bekleniyor.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanacak olan personel alım ilanını cep telefonunuza bildirim olarak almak için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, adalet bakanlığı haberlerinden, personel alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net adresini takipte kalın.



Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. evet ınş bıran once cıkar ılan beklemekteyız hala bıran once verılır ılan