Kamu Personelleri

İş ve Meslek Danışmanları Tükendi

İş ve Meslek Danışmanları Tükendi

Ulusal İstihdam Stratejisinin 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu Taslak Mevcut Durum Raporlarında İŞKUR’un personel ihtiyacı talebinin 2016’da gerçekleşmesi karara bağlanmış olup yılın beş ayı geride kaldı ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR personel alımlarıyla ilgili hiçbir açıklama yapmıyor.  

Cevap Aradığımız Sorular

1) İŞKUR, İş ve Meslek Danışmanı alımı için bir çalışma yapmakta mıdır?

2) İŞKUR, en son 2013’te atama yapmıştı, İMD alımını ne zaman yapacaktır?

3) İŞKUR, 14 Temmuz itibariyle 2014 KPSS puanının geçerliğini yitireceğini biliyor mu?

4) İŞKUR, İMD ataması için mücadele eden adayların sesini duyuyor mu?

Özetle; İş ve Meslek Danışmanı atamalarıyla ilgili hem kurum içi hem de kurum dışı ilk atama bekleyen adaylar umutsuzca beklemektedir. Bakanlığın ve kurumun olumlu veya olumsuz bir açıklama yapması faydalı olacaktır.
 

  Özel Haber

Bir Yorum

  1. 3 yıldır büyük bir umut ve sabırla atama haberi çıksın istiyoruz 2014 kpss puanlarımız yanmadan alım yapılsın istiyoruz sesimizi duyun

  2. Kpss puanimzin gecerliligi bitmeden alim yapilsin..duyun artik sesimizi..

  3. ÇOOK TEŞEKKURLER BIZI HABER YAPTIĞINIZ İÇİN .15 BIN DANIŞMAN MUJDELI HABER BEKLIYOR.15 BIN GENÇ İŞSİZ..

  4. İŞSİZ İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARI ATAMA BEKLIYOR.TAM 15 BIN DANIŞMAN İŞSİZ.TÜRKIYE GERÇEGI NE YAZIK KI..

  5. sanırım enayi yerine konulduk..alım söylentisi bile yok..temmuz itibari ile puanlar yanacak..kurumda çalışanlara göre sadece kurum içi alım olacak…işsizi parasızı düşünen var mı bu ülkede..boşuna harcanan paralar..

  6. elinde belgesi olan arkadaşlar dikkat bu bir algı oluşturma operasyonudur kurum içinden olacak gibi haberlere itibar etmeyin…şu an kimse ne olacağını bilmiyor… her an herşey olabilir…

  7. 2014 Puanlarımız yanmadan imd alımı yapılmalı. Boşa gitmesin onca çaba emek. Büyük bir İMD alımı bekliyoruz. Yeteri kadar boşta bekledik.

  8. Sesimiz oldugunuz icin tesekkurler kamu personeli.Yetkiler neden bize karsi kor sagir dilsiz davraniyor.atanmayi bekleyen binlerce imd var.Hukumetin projesi bizi magdur artik sesimizi birileri duysun.Yeni bakanimiz lutfen gorun artik bizi mujdeyi verin lutfen

  9. ALIM İSTİYORUZ LÜTFEN 5 YILDIR GEÇERLİLİĞİ OLAN BELGEM NEYİ BEKLİYRUZ 5 YILIN DOLMASINIMI İŞSİZ İMD OLARAK KONUYA EL ATILMASINI İSTİYORUM DEVLETİN.

  10. iş ve meslek danışmanlığı hala beklemekte. lütfen sesimizi duyun artık.