Kamu Personelleri

İŞKUR Büro Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Artık Açıklanmalıdır

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından aylar öncesinde yayımlanan ve büro personeli alımı yapılacağı ifade edilen ilana ilişkin başvuru sonuçları merakla ve heyecanla beklenmektedir.

113 GÜNDÜR AÇIKLANMIYOR

Başvuruları 4 Temmuz’da tamamlanan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü büro personeli alımı başvuru sonuçları 113 gündür açıklanmadı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda Merkez ve Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere boş olan pozisyonlar için büro personeli alımı yapılacağı vurgulanmıştı. 113 gündür bu alıma ilişkin başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar sitemize binlerce geri bildirim gönderdiler.

MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN AÇIKLAMA TALEP EDİYORUZ

Sitemize gönderilen geri bildirimlerde büro personeli alımına ilişkin başvuru sonuçlarının bir an önce açıklanması talep edilmektedir. Adaylar sonuçların açıklanmadığı her bir günde daha çok mağdur olduklarını diğer personel alım ilanlarına başvuru yapamadıklarını ve sürekli kontrol amaçlı bilgisayar beklediklerini ifade ettiler. 

Adaylarımızın bu mağduriyetinin devam etmemesi adına Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü yetkililerinden büro personeli alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklamanın yapılmasını talep ediyoruz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. İşkur büro personeli sonuçlarını açıklayamadığı halde 113 gündür alım yapmaya devam ediyor.Ve bu alımlarından birçoğunun sonucu açıklandı.Nedendir bilinmez. Büro personeli ve imd alımları açıklanmadı.Bir zahmet Sınav sonucunu açıklarken ;bu uzun bekleyişin nedenini de mantıklı bir şekilde aciklasinlar.İskur 'un torpil yapmaması için Cumhurbaşkanlığının gereken önlemi ve denetimi yapmasını saygılarımla arz ederim.

  2. Bence torpille alakası yok eğer olmuş olsaydı şimdiye kadar 50 defa açıklamıştı.cunku onların alacağı adamlar daha ilan açılmadan belli oluyor.bence torpil değil.ilgi alakasizlik ve bosvermislik

  3. Kimbilirrr hangi bürokratik adamlar memur oluyordur gariban kimseler Türkiye cumhuriyetin de memur olamaz inşAllah garibanlarda oyunu başka partilere verirler iktidardaki partiler açlık ve fakirliği düşünmüyorlar

  4. Artık gerçekten şu muammayi kaldırın sayın yetkililer biran önce aciklansin

  5. eger acıklanırsa yuksek puan alıpta atanmıs olanların yerıne yedek adayların yuksek tutulması lazım

  6. Herşeyin hızlı olması gereken günümüz teknolojisinde sadece sıralama esaslı bir liste 113 gündur açıklanmıyor bunun önüne gecilmeli

  7. Ariyoruz istiyoruz hakkımızı artık..daha ne kadar insanların umutlarını kiracakalr

  8. dile kolay 115 gün gün geçti ama hala bir liste açıklanmadı birçok kişi farklı kurumlara atandı açıklanacak listede yedek adaylara da genişçe yer verilmesi gerekiyor.