Kamu Personelleri

İŞKUR Büro Personeli Alımı Sonuçlarının Açıklanmaması Adayların Psikolojisini Bozuyor !

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından ilan yayımlanmış ve büro personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti. İlana başvurular alındı ve üstünden aylar geçmesine rağmen açıklanmadı.

AYLAR GEÇTİ SONUÇLAR AÇIKLANMADI

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana başvurular 4 Temmuz’da tamamlandı. Başvuruların üzerinden aylar geçmesine rağmen sonuçlar hala açıklanmadı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda Merkez ve Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere boş olan pozisyonlar için büro personeli alımı yapılacağı vurgulanmıştı.

ADAYLARIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Başvuru sonuçlarının açıklanmaması hakkında adaylar tarafından sitemize binlerce geri bildirim gönderildi. Sitemize gönderilen geri bildirimlerde adaylar sonuçların bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde sonuçların açıklanmamasından dolayı psikolojilerinin bozulduğunu ifade ediyorlar. 

Adaylar sonuçların açıklanmadığı her bir günde daha çok mağdur olduklarını diğer personel alım ilanlarına başvuru yapamadıklarını ve sürekli kontrol amaçlı bilgisayar beklediklerini ifade ettiler. Bundan dolayı İŞKUR yetkililerinin sonuçların ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama yapması gerekmektedir.

ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Bu kadar zor muydu? Tercih yaptığıma pişmanım. En azınsan bekkemezdim bu kadar.

  2. Artık beklemekten yorulduk, İMD ler içinde aynı durum geçerli

  3. Yaziklar olsun isini yapmayan yerine getirmeyen zavallilara!!!

  4. Işkur genel müdürü Cafer Uzunkaya TRT ye konuk olduğu programda kısa zamanda onları aramızda göreceğiz dedi

  5. olumlu veya olumsuz acıklansın artık yenı bir işe de giremiyorum bu yuzden…

  6. yüksek seçi̇m kurulu 2018 mart ayinda şoför alim i̇lanina çikti ve şu an kasim ayindayiz tami tamina 9 ay oldu, psi̇koloji̇mi̇z bozuldu, lütfen haberleşti̇ri̇ni̇z,bi̇ri̇ sesi̇mi̇zi̇ duysun