Kamu Personelleri

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Mülakat Sonuçlarına Göre En Düşük ve En Yüksek Puanlar!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda;

21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) alım ilanına bağlı olarak başvurular alınarak 25-28/09/2018 tarihlerinde sözlü sınav yapılmış ve sonuçlar aşağıda belirtilen linkten ulaşılmak üzere açıklanmıştır.” denilmişti.

İTİRAZ İÇİN SÜRE VERİLDİ

Ayrıca Türkiye İş Kurumu sonuçlara yönelik itirazda bulunamak isteyenler için yaptığı duyuruda ise;

“Adaylar,  sözlü sınav sonuçlarına ilişkin varsa itirazlarını, gerekçelerini bildiren bir dilekçe ile 5 iş günü içinde (06.05.2019 tarihi mesai bitimine kadar) yazılı olarak Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına yapacaktır.

Bu süre içinde yazılı olarak ulaşmayan veya T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri bulunmayan itiraz dilekçeleri ile e-mail veya faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.” denildi.

İTİRAZLAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) itiraz süresiyle alakalı olarak açıklamasında ise;

“Posta ile yapılacak itirazlarda, itiraz dilekçesinin en geç 06.05.2019 tarihi mesai saati bitimi 17:30’ a kadar Personel Dairesi Başkanlığına ulaşması gerekmektedir. Bu tarihten sonraki  başvurular dikkate alınmayacaktır.” denildi.

EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK PUANLAR

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İş ve Meslek Danışmanı (İMD) alımı kapsamında oluşan en düşük ve en yüksek puanlara “https://esube.iskur.gov.tr/Ortak/BasvuruSonucImdNihai.aspx” web adresinden erişim sağlanabilecektir.